Over mij

Ik ben Mieneke Roetman, advocaat sinds 2011 en volledig gespecialiseerd in het familierecht. Daarnaast ben ik opgeleid tot mediator. Dat betekent dat ik jullie ook samen kan bijstaan in een scheiding en de gesprekken tussen jullie, als onafhankelijke derde partij, kan begeleiden.

Een klik en goede samenwerking met mijn cliënten vind ik belangrijk. Mijn aanpak is oplossingsgericht en transparant. In iedere zaak streef ik naar een duurzaam resultaat, zodat je verder kunt met je leven. De toekomst tegemoet.

Vaak is het helemaal niet nodig om een procedure bij de rechtbank te starten om jouw zaak op te lossen, maar kunnen we meer bereiken door met de andere partij te overleggen. Mocht een procedure wel nodig zijn dan sta ik je bij met mijn specialistische kennis en ervaring. De belangen van eventuele kinderen staan bij mij altijd voorop.

Ik ben lid van de Vereniging van Familierecht advocaten en Scheidingsmediators (www.vfas.nl). Daarnaast heb ik de basisleergang Emotionally Focused Mediation gevolgd van stichting EFT (www.eft.nl en www.efmediation.nl). Ik ben verbonden aan de Kinder- en Jongerenrechtswinkel in Den Haag (KJRW).

 

Wat doet een vFas advocaat?

In dit filmpje kun je zien hoe een vFAS advocaat te werk gaat.

Mieneke heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het rechtsgebied personen- en familierecht geregistreerd. Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Een kennismakingsgesprek is kosteloos en vrijblijvend. Tijdens een kennismakingsgesprek neem ik de tijd om in alle rust jouw situatie te bespreken.

Benieuwd naar mijn tarieven?