Familierecht

Hulp van een advocaat nodig bij echtscheiding, verbreken van de samenwoning, huwelijkse voorwaarden, ouderschapsplan, kinder- of partneralimentatie, afstamming, gezag, omgang, verdelen of verrekenen? Het familierecht is breed.

(Echt)scheiding

Je hebt besloten dat je wilt scheiden of je partner heeft jou verteld dat hij of zij wil scheiden. Een echtscheiding is ingrijpend. Ik help je als advocaat om orde te scheppen in de chaos en breng in kaart wat er allemaal geregeld moet worden.

Meer over (echt)scheiding

Ouderschapsplan

Je gaat scheiden en hebt samen een kind. Hoe zorg je er als ouders voor dat je kind zo min mogelijk last van de echtscheiding heeft?

Meer over het ouderschapsplan

Kinder- en partneralimentatie

Hoe gaan we de kosten van de kinderen verdelen? Hoeveel kinderalimentatie of partneralimentatie moet ik betalen of hoeveel krijg ik? Hoeveel geld heb ik straks te besteden? Na een scheiding bestaan vaak alimentatieverplichtingen.

Meer over kinder- en partneralimentatie

Overig familierecht

Je kunt bij mij ook terecht voor verhuiszaken met kinderen, afstamming, gezag en voogdij, omgangsregeling, huwelijkse voorwaarden, second opinion bij mediation etc. Check de lijst via onderstaande link of vraag of ik iets voor jou kan betekenen.

Meer over overig familierecht

 

Een kennismakingsgesprek is kosteloos en vrijblijvend. Tijdens een kennismakingsgesprek neem ik de tijd om in alle rust jouw situatie te bespreken.

Benieuwd naar mijn tarieven?