(Echt)scheiding

Je hebt besloten dat je wilt scheiden of je partner heeft jou verteld dat hij of zij wil scheiden. Een scheiding is
ingrijpend. Ik help je om orde te scheppen in de chaos en breng in kaart wat er allemaal geregeld moet worden.

Om een scheiding aan te vragen bij de rechtbank heb je hulp van een advocaat nodig. Ik sta je deskundig bij tijdens jouw echtscheidingsprocedure, scheiding van tafel en bed, ontbinding van het geregistreerd partnerschap of verbreking van de samenleving.
Ik heb oog voor jouw emoties en toekomstverwachtingen. Daarnaast heb ik gedegen inhoudelijke kennis en veel proceservaring, zodat ik jou van alle benodigde informatie kan voorzien. Dagelijks houd ik mij bezig met alle aspecten die bij scheiding een rol kunnen spelen, zoals:

Soms kan de echtscheidingsprocedure niet afgewacht worden en moet er een spoedmaatregel getroffen worden voor de duur van de echtscheidingsprocedure, dat noemen we een voorlopige voorziening. Dit is een tijdelijke beslissing van de rechter die te maken heeft met de echtscheiding en duurt tot dat er einduitspraak is gedaan in de echtscheidingsprocedure. De rechter kan een beslissing nemen over bijvoorbeeld voorlopige partneralimentatie of wie er gedurende de echtscheidingsprocedure in de echtelijke woning mag blijven wonen. Ik kan een voorlopige voorziening voor jou aanvragen of een verweerschrift voor jou indienen.

Een kennismakingsgesprek is kosteloos en vrijblijvend. Tijdens een kennismakingsgesprek neem ik de tijd om in alle rust jouw situatie te bespreken.

Benieuwd naar mijn tarieven?