Kosten

Gratis kennismakingsgesprek
Het eerste gesprek is voor de duur van een half uur kosteloos en vrijblijvend. Ik neem de tijd om in alle rust de situatie te bespreken, ook bij mediation.

Kosten
Mijn uurtarief is € 200,- excl. 21% BTW. Ik breng geen kantoorkosten in rekening. Na afloop van iedere maand ontvang je een factuur met een urenspecificatie. Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we de haalbaarheid van jouw zaak en maken we heldere financiële afspraken. In bepaalde gevallen is het mogelijk om een vaste prijsafspraak te maken. Ik behandel beperkt zaken op basis van gefinancierde rechtsbijstand (een toevoeging, meer informatie op: www.rvr.org).

Kosten bij mediation
Scheiden via mediation is praktisch altijd goedkoper dan scheiden met ieder een eigen advocaat. Je betaalt bij mediation namelijk samen mijn uurtarief, of de helft van mijn uurtarief als één van jullie beiden in aanmerking komt voor een toevoeging.

Graag informeer ik je over de mogelijkheden in jouw situatie. Neem gerust contact op!

Een kennismakingsgesprek is kosteloos en vrijblijvend. Tijdens een kennismakingsgesprek neem ik de tijd om in alle rust jouw situatie te bespreken.

Benieuwd naar mijn tarieven?